Tallaajaien kausi on alkanut suotuisin silmin ja hienolla menestyksellä 6/9 divarissa. Kauteen tallaajat lähtivät likimain muuttumattomalla kokoonpanolla. Ainoastaan pari uutta pelaaja tuli ryhmään mukaan kun uusi kausi alkoi, mutta muuten sama vanha miehitys.

Kausi on alkanut kerrassaan upeasti. Suomen cupissa pelttiin aina neljännelle kierrokselle asti, kunnes kohdattiin voittaja... tosin sekin puolustus pään virhr kostautui. Mutta cup menestys oli siis suorastaan upea. Entäs sarja ottelut - menestys ollut ihan hyvää sielläkin. Sarjassa tukevasti keskikastissa ollaan ja esitys ollut ihan hyvää tähän asti. Ja tätä tahtia voi olla keskikastissa olo kauden loppuun asti on hyvin mahdollista.

Entäs uusia pelaajia? Paketti toimiva ja kasassa... Eli miksi toimivaa koostumusta muuttanaan. Ehkä pieniä viilauksia tullaan tekemään, mutta mitään maailmaa muuttavia tuskin tulee. Uusi hyökkääjä aloittanut tallaajissa, sillä maalintekotaito ollut tuskaissa. ehkä jotain muutakin pientä viilauksia voi tulla.

Kausi etenee siis hyvin.. tuloksia toivotaan.

palataan asialle. taasen