Kausi 30. on Tallaajien osalta saatu päätökseen, enää jäljellä loppuarviot... ja myöhemmin ruusujen sekä risujen antaminen. Kuitenkin kausi päättyi Tallaajien voittoon eli joukkue taistelee ensikaudella paikasta auringossa 6/9 divarissa, jossa vastus tulemaan monin kertaisesti kovempi kuin nyt oli. Nyt Tallaajat juhlii viikonlopun ja keskittyy tiistain ystävyys otteluun Vanamon Dynamoa vastaan, jonka jälkeen alkaa loppuviikon kestävä huilaus ja lepo kauden päätteeksi.

Kausihan meni hienosti, upeita otteluita sekä onnistumisia. Pelaaja hankinnat onnistui nappiin paitsi loukkaantumiset sävyttivät kautta avain pelaajien osalta. Mutta kuntoutumiset on edenneet hyvin, eli pian miehet voivat aloittaa harjoittelunsa. Pelaajat onnistuivat hyvin, hankinnat olivat hyvin onnistuneet ja jotkin juniorit pelasivat ihan onnistuneesti. Eli pelaajiin voidaan olla tyytväisiä. Lisäksi Tallaajien rivisti löytyi sarjan paras maalintekijä, Roman Abad 17 maalillaan - mies olikin erikoistilanteiden spesialisti. Pelaajat onnistui hyvin maalinteossa kautta linjan, ja puolustus kestu hyvin sekä viimeisenä lukkona nuorisotyön kasvatti Sami Paalamo.

Tulevan kauden pelaajarunko kasassa!

Tulevalle kaudelle pelaaja runko on siis kasassa. Kaikilta pelaajilta on saatu jo vastaus, sopimukset tehty eli nyt katse siirtoihin ja nuorisojoukkueeseen. Eilen odotettiin vastaukset pelaajilta, osa tuli ajoissa ja yksi pelaaja pyysi mietintää johon tuli vastaus myöhemmin yöllä eli pian lähtee pelaajat siirtolistalle. Viimeiset pelaajat joiden nimi on papereissa, on seuraavat - Jyrki Norolahti (mv), Joona Mallat (p), Gerald Peter, Sveitsi (kk) ja Jesus Catedra (h). Marko A.Luukkainen ilmoitti ettei olisi enää käytettävissä eli haluaa siirron muualle...

pelaajarunko:

maalivahdit: Sami Paalamo, Jyrki Norolahti

puolustajat: Abel Eduardo Longo (arg.), Miguel Tapia (bra.), Joona Mallat, Mikko Mustaniemi, Maximo Cubas (peru)

keskikenttä: Pekka Saarnivaara, Juan Carlos Cetina (col.), Roman Abad (peru), Gerald Peter (sch)

hyökkääjät: Jesus Catedra (chi.), Martti Lahikainen, Diego Garderes (urug.)

Eli tällä rungolla lähdetään ja etsitään näiden pelaajien listaa (14 pelaajan lisäksi) 5 uutta pelaajaa ja lisäksi oli hyvä saada 1-3 pelaajaa nuorisojoukkueesta. Mutta kaavailuissa olisi 3 liukavaa paikkaa koko kauden ajaksi. Mutta tarkoitus olisi hankkia pelaajia seuraavasti - Puolustajia 2, keskikenttäpelaajia 3-4 ja yksi hyökkääjää 1. Sekä mahdollinen 3.maalivahti.

Mutta nyt annetaan joukkueen juhlia ja levätä ja palataan asiaan kun seuraava kausi lähenee...