Tallaajien kausi alkaa kääntyä lopuilleen. Sarjaa on tahkottu jo 11 kierroksen verran 14 kierroksesta. eli kolme kierrosta olisi vielä jäljellä. Tämä sarja näyttää kääntyvän tallaajille, sillä joukkue johtaa omaa sarjaansa 7p. erolla ennen pahimpia uhkaajiaan (jotka on käytännössä ainoat), Inter Jokelaa ja Tahmatassuja (joista Inter Jokela näyttää olevan se viime aikaisten otteiden perusteella kovemmassa iskussa). Tallaajilla on otteet sitä luokkaa olleet,että maalihanat on auenneet ja maalintekijöinä onnistunut useampi kaveri. Parhaiten on onnistunut perulainen keskikenttämies, erikoistilanteiden hallitsija Roman Abad (17maalia). Sitten loukkaantunut Jesus Catedra ja puolustaja Mikko Mustaniemi 5 maalilla. Lisäksi on onnistuneet maalinteossa mm. Juan Carlos Cetina (Kolumbia), Martti Lahikainen ja Diego Garderes.

Jos nyt lähetään analysoimaan Tallaajia, niin pelaajista on hienosti onnistuneet keskikentän kaksikko Roman Abad-Juan Carlos Cetina. Lisäksi hyviä valopilkkuja on ollut, jotka kauden mittaan vastuunkantajiksi ja avaukseen tiensä raivanneet omat kasvatit - Sami Paalamo (mv) ja Martti Lahikainen (h). Lisäksi mittoihin kasvaneet brassi puolustaja Miguel Tapia (otteissa pientä ailahtelevuutta) ja Diego Garderes (hankittiin kesken kauden, mutta nopea kasvu vastuun kantajaksi). Lisäksi vanhat vastuun kantajat, Mikko Mustaniemi ja Pekka Saarnivaara. Ja ilo on ollut seurata seuraavien pelaajien otteita - omien kasvattien joista löytyy potentiaalia - Sami Paalamo (mv), Joona Mallat (p) ja Martti Lahikainen (h). Mutta Joona Mallat on näistä kolmesta kaveruksesta vielä se heikompi, mutta kasvamassa siihen kastiin joka voisi kasvaa paremmaksi... tällä hetkellä ei vielä ole avaus kokoonpano mies.

Mm-turnaus on mennyt alustavasti ihan suunnitelmien mukaan. 1p. tullut, mutta tallaajien kannalta ne tärkeimmät ottelut on tulossa - tuliketut ja vanamon dynamo - joihin panostan.

Tulevista asioista... Tallaajien kausi on siis lopuillaan. ja lähes nousi olisi siis varmaan. Joukkuehan on aloittanut neuvottelut nykyisten pelaajien kanssa, eli sopimus neuvottelut pelaajien kanssa ketkä jatkaa ja ketkä ei. Varmuutta ei ole kaikkien jatkon kohdalta, ja pari miestä olisi toivonut siirtoa (vedoten vähäiseen peliaikaan). Mutta neuvottelut on alussa,niistä kirjoitetan heti miten kun saadaan asiaa varmuutta. Ainoastaan varmaa on se, että nykyinen valmentaja jatkaa ainakin tulevan kauden alussakin. Mutta pelaajista tiedoteen kun jotain kerrottavaa... Mutta seuraavat pari viikkoa seuraillaan...