Tallaajat kokivat kovia mm-turnauksen avaus ottelussa, kun heidän kokenut tähti hyökkääjä Jesus Catedra loukkaantui pahoin ottelun loppu hetkillä. Lääkärit on pelaajaa tutkineet alkupäivän, ja joukkueen omat lääkärit eilen illalla. Tällä hetkellä arviot on alustavia, mutta tiedetään jo sanoa että mies ei enää pelaa sarjaotteluissa ja mm-turnauksessa. Jalka vääntyi pahoin ja tarvitsee leikkauksen (sillä kyseinen jalka on aiemminkin vihoitellut). Nyt siis sattui se mitä pahoin on pelätty. Mies oli luonnollisesti pettynyt ja tosi äkäinen.. Leikkausta seuraa kuntoutus ja mies on varmaan aikaisintaan peli kentillä joskus ensi kaudella...? Paluu on siis kysymys merkki (?) On lisääntyneet huhut jopa siitä että Jesus Catedra lopettaisi pelaaja uran, jopa tähän loukkaantumiseen - mutta seuraavassa on kommennti mieheltä itseltään... :

" Tässä sitä ollaan, jalka paketissa ja repeytyneet siteet leikataan luultavasti jo torstaina joukkueen lääkärin johdolla, mukana oma lääkärini joka saapuu Chilestä. Itse olen harmissani ja pahoillani koko joukkueeni - Tallaajien puolesta. Toivon mukaan loput jätkät taistelee sarjanousun kutoseen. Mutta puhe tulevaisuudestani, ikää on jo 32v. pian jo 33v. Pelejä runsaasti, uraa ammattilaisena nähty ja paras menestys ammattilaisena koettu. Toisaalta sydän on Tallaajilla mutta pitää miettiä terveyttäni, sillä minun parhaat pelivuoteni on jo takana eli en ole enää parhaissa vedoissa ja se on nähty. Haluan jo nyt tässä kiittää tuesta - niin vaimoltani, perheeltäni, tallaajien fneilta kuin koko joukkueelta. On ollut upeaa pelata kaikki nämä vuodet - hyvät kuin huonotkin. Olen siis valmis ripustamaan jo napparit naulaan ja antaa tilaa nuoremmille, sillä joukkueessani kaksi loisteliasta nuorta yksilöä kärjessä, Martti Lahikainen ja Diego Garderes. Mutta toisaalta haluan vielä katso tovin, miten tapahtuu eli kuntoutuminen etenee... ja nouseeko joukkueeni käy sarjan viimeisillä kierroksilla... Eli toistaiseksi jatkan uraani varuksin! "

Jesus Catedran infoa!

nimi: Jesus Catedra, 32v. kotimaa - Chile. pelipaikka - hyökkääjä, maalintekijä

Ura lyhyesti: Aloitti uransa Chilessä, pelasi Real Renecassa (nyk. Los Salos). Siirtyi Tallaajiin 15.10.2005 siirtosumma oli 40000 euroa. Pelaajan palkka 696 eur/vko. Pelannut hyvvällä tasolla koko uransa, usein valittu Tallaajien parhaaksi pelaajaksi. Maalinteko on HYVÄ ja erikoistilanne osaaminen on kELVOLLINEN. Urallaan sarjassa tehnyt 37 maalia, 2 hattu temppua, cup-maaleja 2 ja tälläkin kaudella 5 maalia. Lisäksi voitti sarjan maalikuninkuuden 11 maalilla kaudella 28. sarjassa 950. ja vahva lenkki kun tallaajat nousu 7 divariin.