Pitkään ja usein pyydetty tallaajapelaajien haastattelun poikanen on saatu viimein tehtyä. Joukkuehan kiireinen, mutta kaiken kiireen keskellä saatiin yksi pelaaja haastatteluun, kertomaan omia ja joukkueen kuulumisia.

Kuka olet: Olen Pekka Saarnivaara. Ikäni on 28v. ja pelannut koko tallaajissa koko mangeri taalerin ajan. Ammattini on jalkapallo, pelaan keskikentän laidalla auttaen maalinteossa sekä osllistuen aktiivisesti pelin rakennusta.

Miksi päätit liittyä Tallaajiin: Ajatus manageri Taalerin johtamisesta sopi minuun oikein hyvin. Lisäksi mahdollisuus kehittyä, joka onnistui hyvin. Olen saanut mahdollisuuden auttaa joukkuettakin ja joukkuehan on vastanut odotuksia joten kaikki on ihn Ok.

Mitä mieltä olet nyky Tallaajista: Tallaajilla on toisaalta ihan hyvä suunta. Mutta toisaalta ihmettelen joitain pelaajahankinto tälle kaudelle... ja lisäksi kahden pelaajan kauppaa tässä kauden alla. Mielestäni pelaaja rakenne on hyvä, menestyäkseen ja pärjätäkseen. Mutta toisaalta olisi hyvä saada pari kyvykästä lisäksi joukkueeseen. Olen tyytyväinen tämän hetken keskenttä pelaajiin (Wenäläinen, Luukkainen, Abad, Cetina, Peter), mutta eniten on rokottanut kuitenkin Gerald Peterin puuttuminen eli toivon pikaista paluuta... Puolustuskin on mallillaan,jopa aika tiivis paitsi varalle ei ole mitään ihan huippu pakkia. Maalivahtiosasto on mielesteni hyvin mallillaan. Kiitos kasvatus osaston. Hyökkäys saa risuja, jopa viime kausi tehohyökkääjä Jesus Catedra on vajonnut rytinällä alas - otteet kelvollisia ja teho tiessään... Mikä miestä vaivaakaan???

Mainitsinkin nimen Jesus Catedra - ikää sillä on jo 32v. Pitääkö paikkansa että seura olisi myymässä tämän kovanluokan maalintekijän? No olen huhuja kuullut, kuten jopa siitä et hyökkääjät oltaisiin ostamassa, omaa kasvattia lukuunottamatta. Joukkue panostaa toki tulevaisuuteen. Ja valmentahan halua kuitenkin tuloksia nähdä. Hyökkääjät ovat ne jotka tekisi maaleja paljon, eli on luonnollista että niiltä vaaditaan paljon, ja jos ei toimi niin kaveri kiertoon.

Mitä mieltä olet uudesta 20000 paikkaisesta satdionista, Tallaajat Arenasta? Onko se totta... Hienoa.. upeeta. Se on hyvä asia, vaikka entiselläkin voisi pärjätä. Ehkä valmentajaa moni haluaisi vaihtaa, vaikka olen nykyiseen tyytyväinen. Mutta uusi stdion tarpeen..

Mitä haluat sanoa kannattajille? tulkaa joukolla kannustamaan ja huutamaan tallaajat ensikaudeksi kutos divariin.

Entä oma asema joukkueessa? sopimus kattaa tämän kauden. myymisestä on huhuttu, mutta haluan sitoutua tallaajiin myös jatkossa - halu pelata koko loppu-ura tallaajissa.