Tallaajien manageri Taalerilla on ilo ja kunnia ilmoittaa että tänään 11.9 klo 13:15 sinetöintiin lukkoon ja aloitettiin stadionin laajennus työt. Tallaajat areenan kapasiteetti nousee näin ollen 12000 katsojasta aina 20000 katsojaan. Tässä yhteydessä laajennus kestää pari viikkoa, laajennus jakautuu seuraavasti - uusia seisomapaikkoja on 5000, istumapaikkoaja 2000 ja katettuja istumapaikkoja 1000. Uuden stadionin odotetaan palvelevan katsojia paremmin jatkossa ja antaen mahdollisuuden joukkueen kehittymiselle.

Tallaajiin myös uusia pelaajia...

Tallaajat esittelivät kannattajille virallisesti myös uudet pelaajat - hyökkääjän.. 29v. Kasper Irbeck. Kotimaa on ruotsi. Pelaaja on tunnettu kovanluokan, jopa kylmäverinen viimeistelijä siellä missä on pelannut. Mies on viimeistellyt urallaan yli 50 maalia, tehnyt 3 hattutemppua. Meriitteihin kuuluu myös Saksassa kauden 21. maalikuninkuus 17 maalilla. Miehestä odotetaan apua tallaajien hyökkääjien maaliteko ongelmiin.

Lisäksi riveissä nähdään kauden loppuun nuori laitapuolusta Vladen Jenkovic, 19v.. Mies on kotoisin Bosnia Hertsegovinasta. Mies on nuori, kehitys kelpoinen yksilö, joka halusi nopeasti päästä ulkomaille pelamaan kotimaan sarjasta ja tallaajat ensimmäinen ulkomainen seura. Miehen odotetaan tuurailevan Joona Mallatia.

Lisäksi Tallaajien pelipaidan pukee päälle loppukauden turkkilainen 27v. Köksal Gurbuz. Mies tuuraa lähinnä vuorollaa Matti Wenäläistä/Marko Luukkaista/Pekka Saarnivaaraa.

Näistä pelaajista eniten odotetaan Kasper Irbecikltä sekä nuorelta serbiltä Vladen Jenkoviciltä, joka on nuori pelaaja ja ura edessä.