Tauko on vietetty tallaajien leirissä. Uusia pelaajia on hankittu riviin ja niitä ajettu sisään joukkueen strategiaan... ja samoin uusia nuorisojoukkueen pelaajia. Tällä hetkellä joukkueen tilanne näyttää sangen hyvältä, pelaajien suhteen ehkäpä tosi hyvältä. Ainoastaan voisi kuvitella, ainakin romanialaisen valmentajan toiveissa voisi olla parille vahvistukselle (laitapuolustajalle ja keskikentän laiturille) oma paikka mutta ainakin kitsaan manageri herra Taalerin näkemys on se että, mitä on nähnyt niin kaikki olisi valmista... Pelaaja kapasiteetti olisi kohtuullisen hyvä tähän sarjaan, tasoa löytyy kyllä. Materiaalia olisi jopa tihkuneiden tietojen mukaan niin hyvä miehiä voisi eri paikoilla peluuttaa eli pelaajat olisivat moni puolisia ominaisuuksiltaan. Ja mitä pelaajiin tulee, niin hankinnat on osuneet tosi hyvin nappiin mitä on tässä viime ajat seurattu. Lisäksi nuorisojoukkueesta on saatu nostettua tosi potentiaalisia, lahjakkaita pelaajia riviin... Eräs mielenkiintoinen, jopa huhut kertovat että maalivahti osasto sai ns. mustan hevoisen kilpailemaan 1.maalivahdin paikasta, jopa sisäpiirin lähteet kertovat että paras nuorisopelaajaa mitä on saatu - eli todellinen huippulahjakkuus. tämä mies on siis: Ville Suvitie, 19v. Hyvä maalivahti, tsi 3740 lisäksi lupaava puolustaja on nostettu nuorisojoukkueesta - Lasse Fredrikson,18v. Eli pelaaja materiaalia on nyt sangen hyvillä kantimilla.

Uuteen kauteen lähdetään sangen hyvissä asemista. Mm-turnaus päätyi pronssi juhliin. Lisäksi joukkue pelaa aina arvostettua suomencupia. Eli uutta kautta odotetaan kuin kuuta nousevaa. Tällä kertaa tallaajat  lähtee yhtenä kandidaattina mahdolliseen nousuun 6/9 divariin. Tallaajien pahimmat vastustajat tulee olemaan ehdottomasti 6 divarista tippuneet Tahmatassut ja Fc Aku Ankat, sekä pelottavan vahvalla nimilistalla olevat Inter Jokela sekä Stellans. Mutta Tallaajat olettaa että Tahmatassut olisi vahvin ehdokas sarja voittajaksi ja toisesta suoran nousijan paikasta taistelee Tallaajat - Fc Aku Ankat - Inter Jokela ja Stellans.

Pidemmän ajan tähtäimet - Tallaajat meinaa saattaa käyntiin tulevan kauden aikana pitkään mielessä olleen stadion laajennuksen. Joukkueen analyytikot sekä muut merkittävät taustavaikuttavat ovat olleet sitä mieltä että tälläkaudella se olisi hyvä nyt tehdä, perehtynyt rahoittaja kertoo. tällä hetkellä käydään läpi asioita miten isolaajennus tulee, loppullinen rahoitus ja miten katsoja paikat jakaantumaan.

Elikäs tässä näin tällä erää. kausi alkuun ja katsotaan miten käyt ja alku sujuu...