Kausi on tallaajien kohdalta ohi,sarja päättynyt.kausi jatkuu mielen kiintoisesti mm-turnauksen merkeissä. sijoitus oli sarjassa loppujen lopuksi 3.mikä oli upea saavutus kaiken maailman mutkien jälkeen. kiitos kuuluu pojille. nyt vielä keskitytään mm-turnaukseen, missä tavoite on loppuottelu paikka eli se jos saavutetaan niin kausi on mennyt sitten loistavasti.

Tallaajathan omalla tapaa palkitsi parhaat,kaikessa hiljaisuudessaan. parhaan pelaajan palkinnon sai 8 maalia tehnyt chileläinen ärhäkkä maalin sylkijä Jesus Catedra, paras puolustaja Dragomir Raducanu ja paras keskikenttä pelaaja Gerald Peter. Parhaan tulokkaan tittelin sai Joona Mallat sekä kovimman yrittäjän sekä sinnikkään harjoittelijan maalivahti Björn Määttälä.

Tuleva joukkue

Tallaajat on alkaneet muovata jo uutta joukkuetta. Paljon on pelaajia lähtenyt, eli rönsyt karsittu. Nyt on enää jäljellä joukkueen rungon muodostaneet ja vastuun kantajat, joista nyt vielä katsotaan. Mutta jos on ennusmerkeeihin uskominen, runko meinataan pitää kasassa. Eli ei iso muutoksia ole vielä luvassa, mutta tänää tallaajat hankki riveihin nuren, kyvykkään 20v. brasilialaisen puolustajan, Miguel Tapian. Muita hankintoja ei olla vielä tehty... Mutta jotain pieniä hankintoja voi tulla kysymykseen ja viikottain tullaan nuorisojoukkueen pelaaja nostamaan joukkueeseen. Tästä tulevaa arvio pohjaa tulevasta joukkueesta..