Tallaajien ympärillä on ollut viime aikoina aika paljon kuhinaa... niin joukkueen kuin pelaajien ympärillä.

Aluksi koko tallaajat onnittelee manageriaan, jolla siunautui reipas poika josta "ehkäpä" tulee mangeri taalerin manttelin perijä. kaikki toivottaa antoisia hetkiä perheen parissa. tästä johtuen itse manageri on ollut tovin sivusta katsojana, mutta ilmoittanut että palaa lähiaikoina joukkueen pariin sekä johtamaan orkesteriaan tutulla rautaisella kädellä... ;)

Tallaajien leirissä on hieman kummasteltu vaisuja otteita. Mutta viime ajat ovat tuoneet jopa pilkahdusta paremmista ajoista, sillä kolme viimeistä peliä on tuoneet kaksi voittoa ja tasapelin. viimeksi rökälevoitto sarjanheittopussista, tiukan voitan ystävyys seurasta - Vanamon Dynamosta - tosin sekin lähinnä ns. reservi miehistä sekä nuorista kasvoista. Tasapeliä voi taas pitää voittona,sillä kyseessa oli sarjan kiistaton ykkönen, Bladerunners - matkalla hyvin sarja voittoon kenties. Tosin tallaajien otteissa on selkeä tasaisuus, ja se on hyvä asia. Tosin valmentaja on miettinyt jo kuvioita loppukautta varten, sillä kärkeen liian pitkä matka, keskikasti on taas tasainen. eli tallaajat koittaa tavoitella kekskikastin sijoja ja parhaansa mukaan härnätä kärkisijojen joukkueita.

Pelaaja rintamilla... uusia kasvoja ei osteta, vaan nostetaan omista junioreista. tosin myydään kylläkin ylijäämä pelaajia ja niitä joilla ei juurikaan ole käyttöä tulevaisuuden tallaajissa. Nyt onkin hyvä nostaa omia junioreja, sillä taso on noussut hyväksi. Yksi esimerkki voi olla Joona Mallat, 18v. hyvä puolustaja ja välttävä laituri. Tsi luku on 630. kuntokin on kelvollinen.

Mitä muita uutisia on tallaajien sisäpiiristä kerrottu... Kaksi merkittävää ainakin: 1) Tallaajat areenan laajennus on tulossa. Nykyinen kapasiteetti halutaan nostaa ainakin 12000 -> 15000. mutta sen esteenä on puhtaasti raha. Laajennus maksaa ja niinpaljoa ei ole joukkueella rahaa juuri nyt. 2) Valmentaja kysymys, mutta se ei ole ajan kohtainen. sillä sekin maksaa mutta kaikkia ei ole varaa hankkia heti. Eikä taas menestystä voida heikentää avain pelaajien myynnillä.

Tällä hetkellä tallaajat porskuttaa lievästi myötätuulessa. valoa näkyy olevan näkyvissä, joten menestystä on hyvä odottaa. eli näin tällä erää...