Tallaajat tiedottivat vaihtaneensa valmentajaa. Vanha siis vaihtui, eli Henri Antila sai väistyä kuten vanhat metodit. Paikan peri kokenut, Romanialainen valmentaja. Uusi valmenta luottaa edellisen tavoin puolustus voittoiseen peli tyyliin, mutta tuo tullessaan mahtavan kokemuksen valmentajana sekä kelvollisen johtajuuden tullessaan. Samaten kansainvälisen huippuvalmentajan tuulahduksen. Tämä valmentaja on 56v. Anton Costache. Miehen odotetaan muuttavan Tallaajien pelityylin hieman tehokkaammaksi ja samalla katkaista heikkojen otteluiden kierteen jota on kestänyt muutaman ottelun verran. Itseasiassa kaikki akoi kärsityn rökäletappion jälkeen tuliketuille (0-7) sekä odotettua heikompi menestys cupissa eikä sarja-avaus sujunut niinkuin olisi ollut toivottua. Nyt suunnataan jo katse tulevaan... kapinat sammutettu ja uude valmentajan johdolla aloitettu.

Uuden valmentajan kommentti!

Tallaajien uuden valmentajan pieni ja lyhyt lehdisto tiedote ihan tureeltaan. mieshän on kiireinen, sillä työt joukkueen parissa vie aikansa. Mutta Anton Costache sanoi seuraavaa - " on mielenkiintoista ja haasteellista ottaa uusi joukkua ja uudet pelaajat komentoon. Mutta taival on alussa, paljon työtä on tehtävänä. Haasteet tulee siitä että, joukkue on käännettävä voittojen tielle. Joukueen itseluottamus on saatava sekä usko tekemiseen. Nyt toistaiseksi seuraan miesten otteita pari viikkoa ja analyysit sitten mihin suuntaan muutan miehistöä. Yhdn ottelun perusteella en osaa vielä sanoa mitään, mutta jotain piirsin papereihin eli ketkä olivat kaavailussa ehkä mukana ja ketkä ei vakuuttaneet minua. Mutta nyt annetaan pelaajille rauha ja palataan asiaan parin viikon päästä... arvioituani pelaajat omin silmin sekä video nauhojeb perusteella".

Henrin Antilan testamentti.

Herra antilan työt loppui jopa yllättäen vappuna. Mutta otteet oli vaisuja viime aikoina, mutta mies itse tiesi että kaikki ei ollut ihan hyvin. Joukkueen sisällä vaivasi ristiriidat. Mutta nyt koitetaan elää näin ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Herra Antila johti joukkueen sarjaporrasta ylöspäin mikä jäi merkittävimmäksi teoksi, johdettuaan tallaajien valmennusta n. 1,5v.