On aika laittaa piste i:n päälle ja lyödä lukkoon eli kertoa kaikki mietteet viimeisen kerran kuluneesta liiga-kaudesta. Tallaajat pelasi menneen kauden sarjassa 950 divisioon 8/9. Tallaajien kausi päättyi sarjan voittoon, hyvällä esityksellä... melkein suvereenisellä esityksellä. Mutta nyt valoitetaan tarkemmin mitä kaikkee se piti sisällään.

Tallaajat pelasi kauden aikana kaikkiaan 14 sarja ottelua. Ottelut jakaantuivat siten että voittoja tuli 12, tasapelä 1 ja tappioita yksi. Pisteitä tallaajat keräsi 37. Eli tilastojen valossa kausi ei voinut mennä paremmin, mutta asiaa pitää valoittaa siltä kannalta miten pelillisesti meni... toisin sanoen pelaajat sen ratkaisee paljon. Alkukautta vaivasi usean pelaajan heikot otteet, keskivaiheella kaikki oli jo uomissaa ja taas loppukaudesta parin pelaajan otteet hiipuivat. Mutta upeaa oli nähdä monen pelaajan kehittyminen ja saaminen semmoiselle tasolle josta on hyötyä pitkässä juoksussa. Taloudellinen kehitys Tallaajilla oli kanssa hyvää, sillä tuloja tulee runsaasti nyt eli se heijastaa siihen että on varaa hankkia parempia pelaajia eli toiveita paremmasta joukkueesta on mahdollista. Sitten myös sijoitukset nuorisojoukkueeseen on alkaneet jo poikimaan tulosta. ensimmäiset pelaajat on nostettu, tarkkaan ottaen kolme pelaajaa. Nyt on tuntuma se että yksi on ihan semmoinen kaveri josta voi vähäsen olla hyötyä, mutta kovaa pitää sitä harjoittaa.... mutta nämä kaksi muuta kaveri on taas auttamatta ulkona kuvioista. Mutta pelaajien osalta uskotaan tulevaisuuden olevan turvattu. Pelaajia taasen tuli ja meni, alkuun ei ollut pelaajat mitään ihan sitä mitä haluttiin.... ainakaan kaikki. Keskivaiheilla saatiin uusia hankittua, kun entiset lähtiä, ja alkoi kyllä pelaajien laatukin olemaan parempi kun katsoo tähti arvioita. Otteet paranivat pelaajilla kauden mitaan yleisesti, ja uusin kun sijoitettiin pelaajat niin löysivät paikkansa ja hyvin pelasivat. Siitä kiitos kuuluu jätkille... kovan työn tekivät.

En täs harjoitus/ystävyys ottelut? Tallaajat pelasivat näitä otteluita menneellä kaudella 15 (16 jos viime viikkoinen otetaan mukaan lukuihin). Vastustajina oli niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia joukkueita. Tallaajat vieraili Espanjassa, Ranskassa, Belgiassa ja kotona kohdattiin myös vastustaja Ruotsistakin pariin kertaan. Ottelut oli kokeiluja ja samalla testit miehille joita oltiin värvätty. Otteluiden tulokset jakaantui seuraavasti: voittoja tuli 6, tasapelejä 4 ja tappioita tuli 6. Ottelut palveli tallaajia hyvin.

Tässä kauden mittaan otettiin käyttöön tallaajien organisaatiossa uusia juttuja, kuten laajempi taustaverkosto sekä toisen ryhmän valmennus eli heikompien pelaajien kehitys josta mm. omat juniori kasvatit saavat ponnahduksen edustus eli sarja miehistöön. Pelaajia kehitetään jatkuvasti ja koitetaan saada kilpailua peli paikasta sekä ajasta. Näissä ollaan ihan hyvin edetty. Joten tästä hyvä edetä..

Tallaajat haluaa näin kiittää pelaajia, kannattajia sekä valmennus johtoa siitä työstä mitä tekivät kuluneella kaudella ja siitä että saivat olla hengessä mukana. Ja ilman kaikkien tukea sekä joustoa ei oltaisi noustu tulevaksi kaudeksi pelamaan sarjaan 736 divisioona 7/9. Siellä tallaajia odottaa uudet haasteet... ja uusi tausta työ (joka on jo pitkään ollut käynnissä). Kaiken uuden rakennus, vanhan kiinteän ydin ryhmän ympärille. Tallaajat siirtyy tauolle, keskittyen kunnon luomiseen sekä uusien pelaajien kokeiluun ystävyys ottelujen merkeissä. Ja piakkoin toivotaan julkaistavan sitten uudet mietteet, viimeistään uuden kauden alla sekä edustusmiehistö.

Nyt siirrytään odottelemaan....