Tallaajt pelasi uskomattoman viikon (?) joka päättyi juhliin, kun varmistu nousu ylmpään sarjaan 7/9 divariin. vaikka otteluita tuli pelattu ystävyysottelu ruotsalaista Bula Bk vastaan,josta tuli voitto sekä sit sarjaottelu josta tuli voitto kumartamalla.

Tiistaina pelattiin ystävyys ruotsalaista Bula Bk vastaan, jossa pelaa tallaajien kasvatti. otteluhan tarjosi edlleen näyttöjä joillekin pelaajille jotka kyllä näytti osaamisensa ja viimeiset mahdollisuudet lunastaa paikkaa ensikaudelle. eräät kaverit tuntuvat niin tekevänkin... ottelu päättyi 4-1 tallaajille. pelaajista nyt näytti kykynsä keskikentältä Juan Esteban Bello ja Matti Nordgren. Nämä pelaajat ovat jo jonkin aikaan näyttäneet nousuvia osakkeitaan valmenta Anttilan silmissä. Siksi heti ottelin jälkeen heille jätettiin mietittäväksi alustava sopimus esitys ensikadesta. ja hyökkääjä Hulusi Rusdi jatkoi maalitehtailuaan taas, joten hyökkäys voisi toimia ensi kaudella. Ja maalivahti pelasi luotettavasti.

Ja entäs sarjapeli lauantaina. se ei tarjonnut mitään koska tallaajat sai luovutusvoiton 0-5 vastustajastaan. Ottelu pelattiin vieraskentällä. siksi jotenkin annettiin arviot pelaajista (?) mitkä on viime aikojen otteisiin nähden ihan suotuisat olleet. Ja otteista voisi kuvitella että keskinttä olisi oivassa vireessä juuri nyt.

Tallaajien kausi päättyi nousu juhliin!

Tämä kausi tallaajien osalta päättyi nousemiseen, mikä oli pitkään ilmassa. Pelaajathan oli ihan tyytyväisiä vaikkei liian innoissaan olleet. Kun ratkaiseva ottelu ei ratkennut pelillisesti pelaamalla, vaan vastustajat luovuttivat. Mutta tavoite täyttyi, ensikausi pelataa ylemmällä tasolla eli 7/9 divarissa. Mutta kauden jälkeen on omat juhlat pelaajilla ja sit valmistaudutaan ensi kauteen.

Nuorisojoukkueesta!

Tallaajat päättivät lisätä panostustaan nuorisojoukkueeseen, eli seura haluaa satsata omiin pelaajiin tulevaisuudessa. Omia nostetaan tasaista tahtia, eli parhaat jäävät ja heikommat saavat lähteä sit pois. Panostus nousi joukkueessa nyt siis sitten 10000 -> 20000 euroon/viikko.

Pelaaja sopimus tilanteista.

Tallaajat myös sopi jatkosta kolmen keskikenttä pelaajan. Näiden pelaajien kanssa päästiin sopimukseen myöhään lauantai iltana. Kaikkien näiden sopimus on voimassa ensi kauden. ja kun ennestään oli sopimus 8 pelaajan kanssa, niin näiden jälkeen tallaajilla on siis sopimus 11 pelaajan kanssa eli joukkue alkaa kasaantua hyvää vauhtia.

Gunduz Nart, 23v. Turkki  Tämä nuori turkkilainen, nopea keskikenttä pelaaja tuli tallaajiin kesken kauden. Nopeasti kehittyi ja valtasi paikan keskikentän paikan avauksesta. Nart pelasi tehokkaasti tehden 6 maalia. eli pelaajassa yhdistyy nopeus, maalintekotaito sekä monipuolisuus keskikentällä.

Matti Nordgren, 24v. Suomi Matti tallajiin kesken kauden, tarkoituksena antaa Pekka Saarnivaaralle lepo vuoroja. Mutta pelaaja näytti parastaan, kehittyen ja peliään parantaen. Jopa ystävyys otteluissa vimmeistellen maalinkin. Otteet vakuuttivat johdon ja sai siis siten sopimuksen ensikaudelle.

Juan Esteban Bello, 29v. Espanja Tuli tallaajiin kesken kauden, alku oli tuhoisa. Oli luokiteltu jo menneeksi mieheksi ja haluttiin pois. Mutta miehen kanssa käytiin pitkään sekä useita neuvotteluja. Sit alkoi pelit paranemaan ja otteet tiivistymään, siksi pelaaja sai sopimuksen myös ensikaudeksi. Mutta sopimus sisältää pelaajan kohdalla myynti pykälän eli jos otteet heikkenevät niin pelaaja kaupataan pois. Pelaajan ominaisuuksiin kuuluu erikois tilannetaito josta useita maaleja tehnyt.