Tallaajien kausi on pyörähtänyt pitkällä, reilusti yli puolenvälin. Samalla tallaajat on saaneet alustavat neuvottelut pelaajien kanssa päätökseen, eli alkaa sitten jokaisen kanssa räätälöitävien sopimusten teko. Ja tähän hetkeen tullen on tallaajien johdon kerrottavana ikävänä uutisena, että kolmen pelaajan ura tallaajissa on ohitse. He eivät enää vain kertakaikkiaan kuulu ensikauden suunnitelmiin ja siksi pelit on pelattu. Nämä pelaajat ovat: Teemu Sinkkilä, Fausto Chiappa ja Juan Esteba Bello. Näiden pelaajien sopimusta ei uusita, eli heidät asettiin siirtolistalle ja perustelut on pelaajan perässä!

Teemu Sinkkilä: Oma kasvatti. Sai peliaikaa, mutta kuntokäyrä ja otteet olivat luokattomia. Pelaajan taso oli samaa kokoajan. Värvättii hätätapauksessa. Kova yritystä, mutta tässä ryhmässä ei vain ole paikkaa heikoille pelaajille. Tippui penkkimieheksi, ensi kautena vielä heikompi eli reservi kaveri.

Fausto Chiappa: Hankittiin kesken kauden, vielä loukkaantuneena, kuitenkin vahvistamaan mahdollisesti puolustusta. Mutta kuntoutus kesti ja taso romahti. Palasi kentille ja väliön loukkaantuminen loppukaudeksi. Loukkaantuminen varjostaa uraa?

Juan Esteban Bello: Kokenut espanjalainen keskikentän mies. pelannut ystävyys otteluita. Rooli jäi pieneksi eikä otteet vakuuttanut seura johtoa. Yritti paljon, mutta kunto ei ollut kohdallaan. Otteilla ei ollut asiaa tallaajien edustus ryhmään, joten päätettiin antaa miehen mennä muihin seuroihin tyrkylle.